Wij zijn Project: Animal Welfare europe vzw P:AW, een non-profit vereniging voor dierenrecht in Europa

Ons doel is aan de hand van bewijs op basis van wetenschappelijk onderzoek duidelijk te maken dat dieren rechten moeten hebben.

Naast dierenvriendelijke wetten willen wij ook bereiken dat kinderen meer doelgericht opgeleid worden. In scholen moet er meer aandacht besteedt worden naar het opnemen van verantwoordelijkheid in verband met het omgaan met de natuur, dieren, sociale relaties en omgang met de medemens. Zo kan het steeds toenemende geweld in de toekomst afnemen en kan er een betere samenleving gecreëerd worden.

Wij willen dat ethiek, respect en verantwoordelijk handelen geen ouderwetse woorden meer zijn maar een bestanddeel van het dagelijkse leven van opgroeiende kinderen en zo de toekomstige wereld voor mens en dier leefbaar maken.

P:AW wil zijn doelen zonder geweld maar met gezond verstand juridisch doorzetten.

Om deze redenen werken wij op academisch niveau, raadplegen wetenschappelijk onderzoek, communiceren met adequate deskundigen en bouwen op deze manier serieuze plannen op dat dieren aan hun rechten geraken. Ook hebben wij al ideeën opgedaan om nieuwe wetten te realiseren zonder het volk met meer belastingen te belasten. Wij staan in contact met advocaten en gaan klacht bij het EU commissariaat en het EU parlement indienen:

- tegen ontbrekende maar broodnodige dierenrechten

- voor verstandig straffen voor misbruikers en schenders van dieren door een gepaste wetgeving en zonder laffe excuses

- tegen broodfok en illegale handel met dieren

- voor op het dier afgestemde leefmilieus met het oog op dierenwelzijn

… en meer!  

Wij zijn overtuigt: heel Europa is capabel nieuwe dierenvriendelijke wetten om te zetten en een betere samenleving te garanderen.

Wie wil meehelpen en actief worden is van harte welkom! Gelieve met ons contact op te nemen: info_paw@mail.com 

K. S. Kyra Schütz is oprichtster en eerste voorzitter van Project: Animal Welfare europe v.z.w. P:AW, verantwoordelijk voor het daily business. 

Het was voor haar als initiatiefneemster en dierengedragstherapeute met eigen holistisch praktijk (www.coachUPyourPet.be) niet langer mogelijk om met lede ogen toe te zien hoe steeds meer en meer dieren als gebruiksvoorwerp worden behandeld. Zij is ook human-psychologisch gestudeerd, heeft bijkomend opleidingen met het oog op dierenwelzijn doorlopen en wil met haar kennis vechten: dieren een volwaardige plaats in het gezin en in de samenleving geven. In al haar enthousiasme en gedrevenheid maakte zij reeds veel mensen warm voor dit initiatief. Samen werken ze weloverwogen oplossingen uit over hoe het dierenleed te bestrijden en voorkomen.

  

Gefällt mir

Supported by
Login
Counter
Pagerank
Webseiten Pagerank 0
Fotos
Online
Information
W-P ® V2.45.9